• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • page_banner

Fa'ailoa nisi fa'amatalaga masani o pa puipui fa'apitonu'u

O lenei pepa o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻamatalaga masani o pa puipui a le malo e faafaigofie ai le filifilia o faʻamatalaga talafeagai e tusa ai ma siosiomaga eseese.
E masani lava ona fa'amauina le umi o se fasi puipui e tasi. E 3 mita le umi o puipui ta'itasi ma e 12 tama'i paipa sa'o. O le koluma e faʻaaogaina le paipa sikuea 80 * 80mm, o le umi o se seti e 3.08m. O le eseesega i le va o faʻamatalaga eseese e masani lava o le maualuga o le puipuiga a le malo. O le maualuga iinei e faasino i le umi mai le pito i luga o le koluma i le eleele pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻamau. O maualuga nei e masani ona faʻaaogaina:
O le maualuga o le 0.6m guardrail o le 0.3m, lea e masani ona faʻaaogaina i faitotoa ma fafo o faletaavale ma faleoloa faatau.
O le maualuga o le 0.8m guardrail o le 0.5m, lea e mafai ona vaevaeina i faleaoga ma faleaoga.
Ole maualuga ole 1.0m puipui puipui ole 0.7m. O lenei fa'amatalaga e tele lava ina fa'aoga mo auala i nu'u, a'oga ma paka.
Ole maualuga ole 1.2m puipui puipui ole 0.9m. E masani ona fa'aoga mo auala a le malo ma auala i le taulaga e taofia ai tagata savavali mai le sopoia ma poloka moli o auala faʻafeagai.

O le a le mea e tatau ona gauai atu i ai i le faʻapipiʻiina o guardrail i le inisinia alalaupapa

I le taimi o le fausiaina o le alalaupapa guardrail, e tatau ona malamalama lelei i faʻamatalaga o fale eseese, aemaise lava le nofoaga saʻo o paipa eseese o loʻo tanumia i totonu o le eleele. E le fa'atagaina ona fa'atupuina so'o se fa'aleagaina o fale i lalo o le 'ele'ele i le taimi o le fauina. A oo ina loloto le tuliina o le koluma, e le tatau ona toso ese le koluma mo se faasa'oga. O lona faavae e tatau ona toe tamped a'o le'i aveina le taavale, po o le tulaga o le pou e tatau ona fetuutuunai. Pe a latalata i le loloto i le taimi o le fausiaina, e tatau ona pulea le malosi samala.
Vagana ai o fa'amau ma fa'amau fa'alautele e fa'amea vevela, o isi vaega ole pa puipui alalaupapa e tatau ona fa'avela vevela a'o le'i ufiufi palasitika. O le laina togitogi i le ata o le punou o le ipu so'o. E mana'omia le la'ititi ifo o le 10 le fa'atūina o le fa'amauina o le upega fa'ato'a pa'u. O le mamao o le sila uamea e 5M ma fesoʻotaʻi ma le sila mafolafola. A fa'amauina le fa'ai'uga o upega fa'ato'a pa'u ta'itasi, o le ma'a'a fa'apitonu'u ma le umi o le silaga fa'amau e tatau ona fa'atatau i le aofa'i moni i luga o le saite.
Bridge guardrail o le galuega faʻapipiʻi o alalaupapa ma auala tetele ma o se vaega taua o foliga vaaia lelei o le alalaupapa ma le alatele. O le tulaga i totonu o le anti-collision bridge guardrail o loʻo taoto i mea mataʻutia ma le faʻagasologa o gaioiga, ma o lona uiga lelei e faʻalagolago i le faiga o le fausiaina. I le taimi o le fausiaina, e tatau ona tatou gauai atu i le tuufaatasiga o le fausiaina o le fausiaina ma le ave taavale, aoteleina i taimi uma le poto masani ma faʻamalosia pulega faufale, ina ia mautinoa ai le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le puipui puipui alalaupapa faʻafefe.

E mafai ona matou faʻavasegaina faʻataʻitaʻiga mo oe e siaki, tulimatai atu i le mauaina o lau suʻesuʻega.


Taimi meli: Oke-15-2021